VTM

'Huis Gemaakt'-kijkers ondernemen opnieuw actie: 'Crowdfundingsacties gestart voor Eline & Younes'

door: COS
Younes en Eline in 'Huis Gemaakt'
Afbeelding bron: VTM

Op woensdag 1 juni werd de winnaar van 'Huis Gemaakt' gekozen: Anaïs & Cedric winnen hun huis in Antwerpen. Eline & Younes blijven met lege handen achter. 

Eline & Younes deden het in het puntenklassement van de jury wekenlang het beste. En ook bij de kijkers waren ze erg geliefd. Dat laten verschillende kijkers nu weten door acties op poten te zetten om het koppel toch een duwtje in de rug te geven.

Net als 'Huis Gemaakt'-kijkers vorig jaar crowdfundingsacties waren gestart voor Harry & Jerina en Kenny & Amber doen ze dat nu ook voor Eline & Younes. Meteen na de finale ontstonden er alvast twee acties op GoFundMe: 'Teamblauw' en 'Geef Lena een slaapkamer!'.

"We hebben zo genoten van jullie avontuur, jullie 2, zonder enige ervaring en wat hebben jullie dat parcours schitterend afgelegd. Het was een zware strijd. De concurrentie was groot. Maar jullie verdienen het minstens even hard", klinkt het bij 'Team Blauw'.

"Daarom hopen wij dat wij jullie en Lena hiermee een duwtje in de rug kunnen geven om zo jullie droom (opnieuw) waar te maken! Elke cent, elke euro, elk (virtueel) briefje wordt geapprecieerd!"