Blind Getrouwd Hotelmedewerker onthult "tamelijk verhitte discussie": Lien uit 'Blind Getrouwd' reageert
COS

Het was een opvallende situatie maandag in 'Blind Getrouwd'. Joren had een nachtje aan het zwembad doorgebracht, nadat Lien hem per ongeluk had buitengesloten. 

's Ochtends blijkt het om een misverstand te gaan. Lien was er namelijk van overtuigd dat het schuifraam open was. Dat was volgens Joren niet het geval. Met excuses en een knuffel lijkt de kous af. Of was er toch meer aan de hand?

In een gesprek met HLN Showbits zegt een medewerker van het hotel dat er koppels waren die elkaar al vanaf het begin leuk vonden, maar dat dat niet het geval was bij Joren en Lien.

"Ze hadden een kleine ruzie toen ze hier in de villa waren", zegt Defne Turan aan HLN Showbits. "Het was een tamelijk verhitte discussie, maar daarna hebben ze het bijgelegd." 

Lien is best geschrokken door de uitspraken van de hotelmedewerkster. "Ik heb geen enkel idee van waar ze dat halen, er zijn nooit zware woorden gevallen", blikt ze terug in HLN.

"Ja, de volgende ochtend was Joren wat geprikkeld. Dat zou ik zelf ook zijn, moest ik een nacht op ligstoel hebben doorgebracht. Maar het was écht een groot misverstand."

Meer nieuws

Meer nieuws

.