The Masked Singer Is Hippo uit 'The Masked Singer' eindelijk ontmaskerd? 'Deze tips laten er geen twijfel over bestaan'
COS
Is Hippo uit 'The Masked Singer' eindelijk ontmaskerd? 'Deze tips laten er geen twijfel over bestaan'
Foto: VTM

Vrijdag is er de halve finale van 'The Masked Singer'. We nemen nog van één figuur afscheid voor de grote finale van volgende week.

Nooit eerder was het zo moeilijk om de identiteit van de Masked Singers te achterhalen. Vooral Hippo zorgt bij heel wat kijkers nog voor verwarring. Sommige fans lijken nu het licht te hebben gezien. Plots wordt de naam Boris Van Severen vaak genoemd.

'The Masked Singer'-kijkers Bart en Ann hebben op Facebook enkele tips opgelijst naar de acteur. Zo zijn er om te beginnen enkele tips naar films en series waarin Boris speelde. In het Sportpaleis zagen we de tip 'sweet 16' passeren. Dat zou verwijzen naar de serie 'De 16' waarin Boris te zien was.

De tip 'Adam en Eva' verwijst naar de rol van Adam die Boris ooit speelde in een kortfilm. "In een tipfilmpje zegt Hippo: 'Hoelang gaat dit nog door en door.' In de film 'Belgica' zingt het personage van Boris deze zin in het Engels: 'How long will this go on and on.'", lezen we nog.

Danira

Aan het begin van de reeks was er een verwijzing naar de achillespees. Boris heeft twee zonen, waarvan één de naam Achille draagt. Ook de cijfers 03 en 04 passeerden in de eerste aflevering. Boris is 34. Bij Foxy Lady waren gelijkaardige 3 en 2 te zien op het treinperron, een verwijzing naar de leeftijd van Danira Boukhriss Terkessidis.

De fans zien ook tips naar Boris' echtgenote Frances. Zo was er een cupido te zien. Frances presenteert 'Cupido Ofzo' op VTM. Bij de anonieme tipgever was in de achtergrond dan weer de datum 22/07 te zien. Op die datum gaf Boris zijn jawoord aan echtgenote Frances Lefebure. Deze tips laten er geen twijfel over bestaan. Ook wij zijn mee en durven ons geld op Boris te zetten!

Meer nieuws

Meer nieuws

.