The Masked Singer Hippo uit 'The Masked Singer' dan toch niet deze hoofdverdachte? 'Zanger reageert plots geïrriteerd'
COS
Hippo uit 'The Masked Singer' dan toch niet deze hoofdverdachte? 'Zanger reageert plots geïrriteerd'
Foto: VTM

Hippo, Raaf, Tovenaar, Champignon en Foxy Lady konden vrijdag een plekje bemachtigen in de volgende show van 'The Masked Singer'. Wie zit er toch onder die pakken?

Een van de Masked Singers die nog steeds voor de meeste verwarring zorgt bij speurders en kijkers, is Hippo. Jan Kooijman, Ian Thomas en Johannes Genard zijn de topverdachten in de guessing game.

Ook bij HLN is School Is Cool'-zanger Johannes de hoofdverdachte. "Hippo liet namelijk weten dat hij op bekend terrein danste: de Stadsschouwburg van Brugge. En wie zat daar al eens te concerteren in 2021? Jawel!", klonk het onder meer.

"School is Cool was onlangs ook te gast in Het Depot in Leuven en poseerde netjes in Masked Singer-achtige pakken. Weinig subtiel, iets te doorzichtig. Maar toch. Let vooral op de vocale overeenkomsten van Hippo en Johannes."

Johannes

Johannes reageerde eerder al onder een foto van Jens Dendoncker en Hippo met enkele emoji's. Ook Ian Thomas reageerde. Dat leek enigszins al een bevestiging dat we beide heren niet onder het pak van Hippo moeten verwachten.

Ook nu reageert Johannes op Instagram Stories: "Ja, want de pakken van onze albumfotoshoot van voorjaar 2022 zijn afgestemd op een tv-programma", klinkt het duidelijk lichtjes geïrriteerd bij de zanger. Een teken dat we hem nu echt mogen schrappen?

Meer nieuws

Meer nieuws

.