Het wordt Julie Vermeire en Laurins Dursin te veel: "Ben het kotsbeu!"
LHX
Het wordt Julie Vermeire en Laurins Dursin te veel: "Ben het kotsbeu!"
Foto: Instagram @julievermeire

Julie Vermeire hebben een gezellig tripje met de mobilhome achter de rug. In hun vlog nemen ze hun fans mee op avontuur.

Via Strasbourg en Lucerne rijden Julie Vermeire en Laurins Dursin door naar Italië, op zoek naar mooier weer. Daar genieten ze van de prachtige uitzichten en het lekkere eten, maar onderweg moeten ze ook een heuse uitdaging aangaan.

Ze moeten enkele bergpassen over, wat geen sinecure is. De wegen zijn smal en gevaarlijk, de bochten scherp en ze komen voortdurend tegenliggers tegen. "Check hoe smal dat hier is, dat kan toch niet met een mobilhome?", roept Julie uit. "Dit doen we nooit meer."

"Da's een ramp, da's een ramp", klinkt het bij Laurins, die aan het stuur zit en steeds weer manieren moet vinden om het volgende obstakel te overwinnen. "Wij kunnen hier níét door. Ik ben het kotsbeu, echt waar, ik ben het kotsbeu!"

Als ze na een veel te lange rit uiteindelijk op hun camping aankomen is de opluchting groot. "Wat was dat voor een stress!", aldus Julie. "Ik ben blij dat we op de volgende locatie zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.