Het loopt helemaal mis voor Nathalie Meskens op eerste schooldag Lima
COS
Het loopt helemaal mis voor Nathalie Meskens op eerste schooldag Lima
Foto: Instagram @nathaliemeskensofficial

Kinderen moesten na een weekje herfstvakantie maandag weer naar school. Voor heel wat kindjes was het meteen ook de eerste schooldag.

Veel kleuters starten na de herfstvakantie in de kleuterklas. Dat was maandag ook het geval Lima, de dochter van Nathalie Meskens. Met kleine oogjes maar met veel goesting vertrok Lima maandag naar haar eerste dag op de kleuterschool.

"Wat worden ze toch snel groot en vooral: wat was ze flink! Niks wenen, niks protesteren, zo fier op mijn kleine lieve schat! Wat ben je toch een mooie dappere lieve pracht van een meid", schrijft Nathalie bij een reeks foto's van haar schattige oogappel.

"De mama daarentegen was puur van de zenuwen de boterhammen vergeten en de drinkbeker en haar knuffel. Alles dus eigenlijk. Wat zat er eigenlijk in dat rugzakje?" vraagt Nathalie zich lachend af.

Voor het werk ging Nathalie alles nog snel in Lima's rugzakje steken, terwijl de les al bezig was. "Wat eigenlijk heerlijk was, want dan kon ik toch al door het raam piepen en zien dat ze zich al rot amuseerde met haar nieuwe klasgenootjes."

https://www.instagram.com/p/CkrBQ6oOYEy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.