Het loopt helemaal mis voor Nathalie Meskens en partner Nadim in Libanon
COS
Het loopt helemaal mis voor Nathalie Meskens en partner Nadim in Libanon
Foto: VTM

Nathalie Meskens kende enkele bewogen jaren. In maart 2020 beviel ze van haar dochtertje Lima, anderhalf jaar later was daar zoontje Loé.

Voor Nathalie Meskens waren de afgelopen coronajaren eigenlijk een geschenk. Nathalie en partner Nadim konden door de vrijgekomen tijd ten volle genieten van hun gezinsgeluk.

Wat de coronapandemie wel moeilijk maakte, was dat Nadim zijn familie niet kon zien. Zijn ouders wonen in Libanon en het was lange tijd bijna onmogelijk om erheen te reizen. Een tijdje geleden kwam daar verandering in. Al liep het wel even helemaal mis.

"Onlangs zijn we voor het eerst met Loé naar Nadim zijn ouders in Libanon geweest, een heel emotioneel moment", zegt Nathalie in Story. "Maar onderweg waren we onze paspoorten en cash geld vergeten in de taxi."

De vermoeidheid van het prille moederschap deed het niet doordringen. "Als je zo moe bent als ik, moet je kiezen waar je je energie in steekt", zegt ze. Het probleem werd gelukkig snel opgelost.  "De taxichauffeur is ons ’s anderendaags alles komen teruggeven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.