Het loopt helemaal mis voor Hippo in 'The Masked Singer': "Echt op het randje, had niet veel gescheeld"
COS
Het loopt helemaal mis voor Hippo in 'The Masked Singer': "Echt op het randje, had niet veel gescheeld"
Foto: VTM

We namen vrijdag afscheid van Hippo in 'The Masked Singer'. Het was niemand minder dan acteur Boris Van Severen. Hij haalde de grote finale net niet.

Vorige week was voor Boris Van Severen een van de hoogtepunten als Hippo. Hij mocht namelijk met Camille Dhont zingen. Na het optreden ging het wel even volledig mis voor de acteur.

"Kapot, kapot, kapot ben je. Dan moet je daar nog leuk staan doen bij die jury. Er werd ons ook heel uitdrukkelijk gezegd: 'Je moet levendig zijn.' Als je daar gewoon staat als een patattenzak, dan is dat niet leuk om naar te kijken", zegt Boris in 'Behind The Mask'.

"En dan moet je echt niet te veel tegen mij zeggen: 'Pak je moment daar maar.' Want dan ben ik gewoon vertrokken voor een halfuur. Dat is eigenlijk jezelf een beetje nog doder maken. Dus ik was altijd zo blij dat ik van dat podium mocht gaan."

"Dan ben ik echt moeten gaan liggen", zet Boris. "Omdat ik oververhit was. Dat was echt op het randje van flauwvallen. Echt waar. Dat had niet veel gescheeld. Dat ging niet meer. Weer draaierig, weer een hartslag van 270, denk ik. Dat was wel spannend."

Meer nieuws

Meer nieuws

.