The Masked Singer Het loopt helemaal mis tijdens 'The Masked Singer': Siska Schoeters barst in tranen uit
COS

In 'The Masked Singer' namen we vrijdag afscheid van Kosmos. Siska Schoeters verstopte zich al enkele weken onder het kleurrijke pak.

In 'Behind The Mask' neemt Siska Schoeters ons mee achter de schermen van haar 'The Masked Singer'-avontuur. Zo zien we onder meer hoe Siska haar pak ontmoet en het masker voor het eerst aantrekt.

Daar loopt het even helemaal mis. "Amai, ik vind dat heel heftig. Wacht, stop eens heel even", klinkt het vanonder het claustrofobische Kosmos-masker. Siska raakt volledig in paniek en barst in tranen uit.

"Het was lang geleden dat ik een paniekaanval heb gehad, maar ik denk dat het de combinaties geweest is van een soort van spanning, excitement. Maar dit is iets wat je nooit in je normale mensenleven meemaakt."

"Dat is superveel. En dat pakte alles weg", legt Siska uit. "Ineens wordt dat helemaal donker en zit je echt in een bel. Je eerste idee is: ik heb geen lucht. Terwijl dat allemaal gaas is, je hebt echt lucht genoeg."

De tweede keer ging het wel goed. "Vanaf de tweede keer heb ik mijn ogen toegedaan en ben ik door mijn neus gaan ademen. Dat is dan eigenlijk ook een beetje mijn ritueel geworden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.