Het loopt helemaal mis bij Dorien Reynaert: "Half uur in shock staan huilen"
LHX
Het loopt helemaal mis bij Dorien Reynaert: "Half uur in shock staan huilen"
Foto: Instagram

'Buurtpolitie'-actrice Dorien Reynaert heeft samen met haar man Robin een evenementenbedrijf. Toen ze met een charmant Volkswagenbusje naar een evenement in Gent wilde rijden, liep het helemaal mis.

Toen Dorien Reynaert het busje ging ophalen, parkeerde ze het boven aan de helling naast het magazijn, om nog snel even het magazijn te gaan afsluiten. Plots hoorde ze de bloempot die vooraan in het busje lag, kapotvallen. 

"Toen ik mij omdraaide, was het busje verdwenen", schrijft ze in haar Instagramverhaal. Blijkbaar was de handrem van het oude busje niet echt betrouwbaar meer. "De paniek die ik voelde bij het naar beneden hollen zonder te weten hoe ik de bus achter de hoek zou aantreffen...", herinnert ze zich.

Al bij al valt de schade nog mee. De voorste bumper van het busje is ingedeukt en heel de zijflank is geraakt. "Maar héél veel chance gehad dat de halfwerkende handrem toch de snelheid van het bollen heeft getemperd, dat er op dat ogenblik niemand op het terrein liep of reed en dat de bus niet frontaal tegen een gevel is gebotst", klinkt het. 

"Na een half uur in shock te staan huilen heb ik m'n moed bijeengeraapt en ben ik alsnog – met de bibber op m'n lijf – met het busje naar dat event in Gent gereden."

Uit het voorval heeft ze een belangrijke les geleerd. Hoewel het grotendeels brute pech was, weet ze dat zij en Robin eigenlijk te hard werken, zonder rustmomenten in te lassen. "Dus ik heb vandaag wel geleerd dat trop soms te veel kan zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.