Het loopt helemaal fout voor Julie Van den Steen tijdens opnames van 'Het Jachtseizoen'
COS
Het loopt helemaal fout voor Julie Van den Steen tijdens opnames van 'Het Jachtseizoen'
Foto: VTM

Woensdag gaan twee bekende gezichten weer op de vlucht in 'Het Jachtseizoen'. Jelle Cleymans en Jonas Van Geel proberen uit de handen van de drie jagers te blijven.

Voor Laura Tesoro is het al de tweede reeks van 'Het Jachtseizoen'. Na Jamie-Lee Six en Maarten Cop kreeg ze dit jaar versterking van twee andere leadind ladies van VTM: Julie Van den Steen en Nora Gharib.

Nadat Julie wat afleveringen van het eerste seizoen had gekeken, was ze meteen enthousiast. Ze kijkt ook met plezier terug op de opnames van 'Het Jachtseizoen'. "Elke draaidag gebeurde er wel iets waarvan we dachten: dit gaat niemand geloven", zegt ze in Story.

"Zoals toen ons busje door de politie werd tegengehouden op een brug en net op dat moment onze prooien Karen Damen en Andy Peelman op een bootje onder ons door kwamen gevaren. Heel straf", zegt ze.

"We hebben zo vaak 'What the fuck!' geroepen dat de productie ons zelfs op ons taaltje moest wijzen", geeft Julie toe in het weekblad. "Zij hielden ook in het oog dat we ons keurig aan de verkeersregels hielden."

Hoewel het een geweldige ervaring was voor Julie, liep het ook een keer helemaal fout. "Tijdens een wilde achtervolging ben ik met mijn been in de prikkeldraad blijven hangen. Daar heb ik een litteken aan overgehouden", aldus Julie Van den Steen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.