Het loopt helemaal fout tussen Sandra en Danny: 'B&B Zoekt Lief'-kijkers hebben allemaal dezelfde kritiek
COS
Het loopt helemaal fout tussen Sandra en Danny: 'B&B Zoekt Lief'-kijkers hebben allemaal dezelfde kritiek
Foto: VTM

In het tweede seizoen van 'B&B Zoekt Lief' helpt An Lemmens B&B-uitbaters opnieuw een handje in de liefde. Zes B&B-uitbaters - van Frankrijk tot Brazilië - stellen zich open voor een nieuwe partner.

Ook in Turkije is een B&B-uitbaatster op zoek naar een nieuwe man in haar leven: Sandra. Zij kreeg het maandag aan de stok met een van haar mannen, Danny. Die had met verf een liefdevolle boodschap op de muur geschilderd. "Ik ga dat direct overschilderen, want anders blijft dat in de muur staan", zegt Sandra.

"Laat me maar verder werken. Flirt maar wat verder met Guy", reageert Danny bitsig. "De indruk die ik wou geven, iets ludieks ertussen om iets lief te zeggen, is verkeerd geïnterpreteerd door Sandra", zegt hij. "De intentie is dan misschien wel goedbedoeld, maar als ik dat zag, dan denk ik direct aan de praktische kant van de zaak."

Op sociale media wordt er kritisch gereageerd. Tegenover Sandra, maar ook tegenover Danny. "Hij komt intimiderend over. En inderdaad iets op een muur tekenen, daar moet je serieus terug over verven. Is toch normaal dat ze dat irritant vond, het is tenslotte haar inkomen", merkt iemand op.

"Van kleutergedrag gesproken... grow up man. Dikke aansteller", zegt een andere kijker. "Ik word een beetje zot van hem... constant bij elke zin afsluiten met 'ja Sandra', 'hè Sandra'", lezen we nog. "Die mocht van mij al heel snel ophoepelen met zijn ego." Maar ook Sandra krijgt het hard te verduren.

"Ze lijkt heel sympathiek en tegelijkertijd heeft ze iets passief agressiefs. Chill, girl", klinkt het. "Een mooie vrouw zeker, maar ik vraag mij af of ze wel een man wilt, ik heb de indruk dat het voor haar een spelletje is!", lezen we nog. "Ik vind haar maar triestig. Snap het dat ze nog alleen is."

'B&B Zoekt Klusjesman'

Daarnaast merken heel wat kijkers hetzelfde op, ook bij andere B&B-uitbaters: "Dacht dat de personen een lief zochten in plaats van een klusjesman of -vrouw?", klinkt het. "'B&B Zoekt Lief'? Precies 'B&B Zoekt Klusjesman'", lezen we meermaals. 

"Sandra heeft geen lief nodig maar een slaafje die doet wat zij zegt, net zoals Nele. Gebeurt het niet zoals zij willen dan zijn ze geïrriteerd. Gaan allebei eindigen zonder iemand, je zal zien", klinkt het verder. "Die zoeken hier allemaal een klusjesman, geen lief."

Meer nieuws

Meer nieuws

.