Het gaat helemaal mis voor Julie Vermeire en Laurins Dursin: "We zitten met een zwaar probleem"
LHX
Het gaat helemaal mis voor Julie Vermeire en Laurins Dursin: "We zitten met een zwaar probleem"
Foto: VTM

Julie Vermeire en Laurins Dursin zijn op roadtrip geweest naar Zwitserland en Italië. In hun vlog delen ze al hun avonturen met hun volgers.

Een reisje door Europa met de mobilhome, dat klinkt heerlijk, nietwaar? Tijdens hun roadtrip hadden Julie Vermeire en Laurins Dursin echter ook wel wat tegenslag.

"We zitten met een zwaar probleem", klinkt het op een gegeven moment bij Julie. "We wilden stoppen aan een tankstation", verklaart Laurins. "Het was een heel onduidelijke weg en ik ben fout gereden."

"Het volgende tankstation is binnen veertig kilometer en we kunnen nog maar twintig kilometer rijden." Er zit dus niets anders op dan terug te wandelen naar het vorige tankstation, dat anderhalve kilometer ver is. "Ik ga benzine halen, want er is geen andere optie. Heel kut."

"Ik hoop écht dat Lau het gaat vinden en dat het lukt", zegt Julie, die bij de mobilhome blijft. "Wat een merde ook. Een geluk dat het maar anderhalve kilometer achter ons is, en niet veel langer."

De tocht van Laurins is geen pretje. "Ik ben pompaf. 28 graden, felle zon... Het is echt het warmste moment", klaagt hij. Toch lukt het hem uiteindelijk om aan benzine te geraken en kunnen de twee hun reis verderzetten. Oef!

Meer nieuws

Meer nieuws

.