VTM

Het doek valt voor Duiveltje in ‘The Masked Singer’: “Heb me nooit geamuseerd”

door: COS
Duiveltje
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond werd alweer de vierde kandidaat ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. Deze keer was het de beurt aan Duiveltje om zijn masker af te nemen.

Niemand minder dan ‘De Buurtpolitie’-acteur Andy Peelman zong de afgelopen vier weken de longen uit zijn lijf. Ergens is de acteur wel opgelucht dat het avontuur hier stopt. “Ik was altijd zo nerveus dat ik me eigenlijk niet heb kunnen amuseren”, geeft hij eerlijk toe in Het Laatste Nieuws.

“Net als ‘Boxing Stars’ was dit ver uit mijn comfortzone, ik heb mezelf echt moeten overwinnen. Zeker toen ik op het einde van de rit zonder masker moest zingen. Ik vond dat verschrikkelijk.”

Koningin

Andy ging het duel aan tegen topfavoriete Koningin en wist op voorhand al dat het een verloren strijd was. “Al was ik bij die vierde show tevreden over mijn prestatie, voor het eerst eigenlijk. Dus het is op het juiste moment gestopt.”

“Ik had er ook geen slecht gevoel bij, ik heb geen gezichtsverlies geleden, letterlijk en figuurlijk. Het was niet dat ze Andy eruit wilden, de concurrentie was gewoon te sterk.”