VTM

Heftig voor Thibaut uit ‘Boer Zkt. Vrouw’: ‘Fysiek belaagd op het werk’

door: COS
Veerle en Thibaut in Boer Zkt. Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Thibaut en Veerle leken elkaar echt gevonden te hebben in ‘Boer Zkt. Vrouw’. Toch zette Thibaut een punt achter hun prille relatie.

Thibaut maakte het via de telefoon uit met de paardenverzorgster. Dat deed hij twee weken voor hij bij Veerle zou intrekken. Veerle was enorm aangedaan en ook An Lemmens kon haar oren niet geloven toen Veerle het vertelde.

Thibaut kreeg via sociale media heel wat verwijten naar het hoofd geslingerd, maar vorige week is hij ook fysiek belaagd. Dat onthult hij zelf in Dag Allemaal. Toen hij zijn job uitoefende als bewakingsagent ging iemand hem te lijf.

"Voor altijd vrijgezel"

“Alsof driehonderd persoonlijke haatberichten nog niet genoeg zijn”, zucht Thibaut. “Al begrijp ik wel dat mensen die enkel de beelden gezien hebben, mij een eikel vinden”, gaat hij verder. “Ik denk dat ik door die uitzending voor altijd vrijgezel zal blijven.”

Thibaut wil een misverstand uit de wereld helpen. “Na het bewuste telefoontje waarin ik ’n einde heb gemaakt aan onze relatie, hebben we elkaar wel degelijk nog gezien en gesproken.” Dat vertelde hij ook aan An Lemmens, maar dat werd uit de aflevering geknipt.