Heel straf! Klaasje Meijer gaat de mist in bij Nora Gharib in 'De Verraders': "Ze pakte me vast en versprak zich"
COS
Heel straf! Klaasje Meijer gaat de mist in bij Nora Gharib in 'De Verraders': "Ze pakte me vast en versprak zich"
Foto: VTM

Nadat Andy Peelman vorige week als eerste 'De Verraders' moest verlaten, is nu ook het einde aangebroken voor bondgenoot Nora Gharib en verrader Walter De Donder.

Nadat de verraders vorige week een dodenlijst moesten opstellen, wist Nora Gharib dat de kans groot was dat ze 'De Verraders' zou moeten verlaten. Het was ook bij Nora dat Staf Coppens zondag aanklopte met een bericht van de verraders: 'Je bent vermoord.'

Aan Staf vertelde Nora nog wie haar vedachten waren: "Het is echt sinds gisteren dat ik denk: Klaasje, Walter en dan Hans of Jelle." Ze zat er dus heel dicht bij. Vooral Klaasje was ze al snel op het spoor.

"Bij Klaasje was ik niet honderd procent zeker. Ze is ook iemand die ik echt vertrouw, we kennen elkaar goed. Bij mij is Klaasje pas duidelijk geworden na het conclaaf. Nadat ze beslist hadden dat ik vermoord zou worden."

"We hadden een bar waar we af en toe iets gingen drinken. Ik vind dat daar een camera moet staan. Ik was daar al en pak dat Klaasje tien à vijftien minuten later binnenkwam. En die kwam binnen met kletsnat haar", vertelt Nora. "Ik vond dat keiverdacht."

"We zitten twee uur op onze kamer en jij beslist om een douche te nemen het laatste kwartier? Het was echt heel nat", zegt Nora. Dat vond Nora verdacht, maar ze had Klaasje nog niet helemaal door. 

Dan zei ze tegen mij: 'Het was heel tof dat je erbij was.' Toen dacht ik: ik heb het juist!

"Het is vooral toen we doorgingen en ik 'slaapwel' zei, dat ze me vastpakte en zich versprak", onthult Nora. "Dan zei ze tegen mij: 'Het was heel tof dat je erbij was.' Toen dacht ik: ik heb het juist!"

Al was Nora toen nog niet helemaal zeker. "Ik dacht misschien dat zij dat gezegd had omdat we daarvoor een gesprek hadden gehad en ik zei: 'Ik lig er sowieso uit.' Een paar seconden dacht ik nog: misschien zei ze dat omdat ik zo overtuigd ben dat ik dood zou gaan."

"Maar dan begon ik op mijn kamer de puzzelstukken bij elkaar te leggen: die toen raar en toen raar. We zijn normaal zo close en die was afstand van mij aan het nemen, misschien is dat juist omdat je bang bent dat je je verspreekt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.