VTM

Heel fijn nieuws voor de fans van 'Lisa': 'Dan gaat het nieuwe seizoen van start'

door: COS
VTM - Lisa
Afbeelding bron: VTM

Op vrijdag 7 januari moesten de fans van 'Lisa' afscheid nemen van de VTM-telenovelle. Voor even maar, want het volgende seizoen werd al aangekondigd.

'Lisa' werd begin januari in de VTM-programmatie vervangen door het gloednieuwe 'De Buurtpolitie VIPS'. VTM vertelde wel dat Lisa, Jonas, Katja en co na de winterpauze terug zouden komen later in het voorjaar.

Dat moment is nu al veel dichterbij dan we hadden verwacht. Wie de tv-gids raadpleegt, ziet namelijk dat we vanaf maandag 21 februari opnieuw kunnen genieten van de telenovelle. We pikken in waar we begin januari stopten. Lisa en Jonas hebben elkaar eindelijk gevonden.

"Jonas en Lisa genieten van hun geluk. Jonas wil het huwelijksaanzoek nog eens officieel overdoen, met champagne, een etentje en vooral met een echte verlovingsring", lezen we in de tv-gids voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Wanneer ze nieuwe over Gert vernemen, vraagt Lisa zich af of dat een goed idee is. Nathan heeft het moeilijk nu Lisa en Jonas een koppel zijn. Katja en Lisa verzoenen zich dan weer. Bij Dorine komt de politie over de vloer. Dat belooft alvast een spannende seizoensstart.

Tags Lisa