The Masked Singer Heeft Niels Destadsbader het al verklapt in 'The Masked Singer'? "Toch een opvallende verspreking"
COS
Heeft Niels Destadsbader het al verklapt in 'The Masked Singer'? "Toch een opvallende verspreking"
Foto: VTM

Niels Destadsbader presenteert het tweede seizoen. De opnames vonden plaats voor Niels de overstap maakte van VTM naar de VRT.

Niels Destadsbader valt in 'The Masked Singer' weer op met z'n (soms flauwe) woordgrapjes. Eentje is de kijkers vrijdag in het bijzonder opgevallen. "Zullen we nog een tip doen. Ian? Dus euh... geen 'ian', maar 'twee' tips", klonk het na de performance van Konijn.

"Toch een opvallende verspreking van Niels. Weet hij meer dan de jury?", vraagt een kijker zich af op sociale media. "Ik had er ook direct op gelet. Maar Ian denk ik nu wel niet." Veel kijkers besluiten echter meteen: "Totaal geen verspreking."

"Dat is gewoon inspelen op de naam die Julie zei (Julie suggereerde Ian Thomas, red.). Dat heeft hij al zo vaak gedaan! En daar dan een grapje van maken", zegt iemand. "Als dat een verspreking was, hadden ze dat perfect kunnen uitknippen. Opnames werden lang genoeg op voorhand gedaan."

Als Niels zich zou verspreken, dan gaat het gewoon om z'n eigen gokjes. Hij weet namelijk zelf niet wie er in de pakken zit. Dat is een bewuste keuze die hij voor het eerste seizoen maakte. Hij vindt het zelf leuk om mee te raden en hoeft zo ook geen schrik te hebben om iets verkeerds te zeggen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.