Hartverscheurend moment voor Julie Van den Steen na zwangerschapsverlies
COS
Hartverscheurend moment voor Julie Van den Steen na zwangerschapsverlies
Foto: VTM

Julie Van den Steen deelde in november hartverscheurend nieuws. In de zomer van 2022 moest ze zwangerschapsverlies verwerken.

Julie Van den Steen was twaalf weken zwanger, toen ze haar ongeboren kindje aan het begin van de zomer verloor. De presentatrice sprak in november voor het eerst over het zwangerschapsverlies.

In de Qmusic-podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen' doet Julie nu een hartverscheurende onthulling. "Ik ging eigenlijk normaal gezien volgende week bevallen. Ik merk wel dat ik dat voel. Maar het is niet dat ik er nog elke dag om huil."

Julie kocht haar huis in Kortrijk, toen ze zwanger was. De derde kamer in de woning zou de kinderkamer worden.  "Gisteren, heel toevallig, heb ik voor de eerste keer die derde kamer in mijn huis open gedaan", vertelt Julie.

"Ik vond het heel moeilijk om dat te doen. Maar dat zijn stappen die je moet zetten", beseft Julie. De kamer was een half jaar dicht geweest. Familieleden en vrienden zijn er weer spullen komen zetten. "Maar ikzelf kon die deur niet opendoen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.