Hanne Verbruggen van K3 wil nog wat kwijt na de finale van 'The Voice Kids'
COS
Hanne Verbruggen van K3 wil nog wat kwijt na de finale van 'The Voice Kids'
Foto: VTM

Op vrijdag 27 mei kwamen we te weten wie het zesde seizoen van 'The Voice Kids' heeft gewonnen. Het werd Karista uit team Duncan Laurence.

De meisjes van K3 waren er al voor het derde seizoen op rij bij. Opnieuw hebben ze enorm genoten van het avontuur. Dat laat Hanne Verbruggen weten met een bericht op Instagram. "Dit was het dan... Wat een zalige tijd, geweldige kids, waanzinnige concullega’s, band, hulpcoach, productie en crew."

"Maar vooral: wat een fantastische kandidaten. Stuk voor stuk toppers die hard hebben gewerkt en het beste van zichzelf hebben gegeven. Bedankt team K3 voor de onvergetelijke momenten, jullie inzet en het vertrouwen", schrijft het roodharige K3'tje.

"Bedankt lieve ladies; Sien & Anne van team K3. Jullie waren al subliem, maar door jullie veerkracht en doorzettingsvermogen bereikten jullie de finale. We zijn ongelooflijk trots! En last but not least, dikke proficiat Duncan Laurence en Karista!"

"De beste coaches! Zo dankbaar voor dit hele avontuur", reageert Anne alvast onder Hannes bericht. Ook andere kandidaten van het afgelopen seizoen - Gaëlle, Nienke en Julie - laten weten wat een topcoaches de K3'tjes waren.

https://www.instagram.com/p/CeE2JjFruT8/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.