Hanne, Julia en Marthe van K3 krijgen pijnlijke belediging te horen van collega: "Hoe komt hij erop?"
COS

Komend voorjaar kunnen we bij VTM alweer het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' verwachten. We zullen DAAN, K3, Stef Bos, Portland, Günther Neefs, Jaap Reesema en Metejoor aan het werk zien.

Op 9 oktober vertrokken de artiesten van 'Liefde Voor Muziek' richting de Spaanse zon. Aan de gebouwen van VTM arriveert Stef Bos, die de meisjes van K3 een knuffel geeft. "Ik heb jullie namen gisteren uit m'n hoofd geleerd, want ik dacht: wat is het nou?", zegt Stef in 'K3, één jaar later'.

"Er zijn er al zoveel geweest", lacht Marthe De Pillecyn. "Nu is het op camera de test", zegt Julia Boschman. "Wie is dit?", wijst ze naar Hanne. "Dit is Hanne", zegt Stef. Wanneer Julia naar zichzelf wijst: "Nee, voor de rest ga ik niet, hoor. We gaan toch niet quizzen?"

"Julie zijn gewoon 'K3'. Jullie zijn één organisme", bedenkt de artiest zich. "Zo'n driekoppig monster." De meisjes lachen ermee, maar reageren voor de camera's toch enigszins verrast en verward.

"Toen dacht ik: oh?", zegt Marthe. "Wordt het zo'n vakantie?", bedenkt Julia zich. "Ik heb nog altijd zoiets van: hoe komt hij erop dat wij een driekoppig monster zijn, want wij waren echt heel lief, denk ik", aldus Hanne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.