Günther Neefs over verschrikkelijk ongeval: "Wat veel mensen niet weten"
COS
Günther Neefs over verschrikkelijk ongeval: "Wat veel mensen niet weten"
Foto: VTM

In 1980 moesten we veel te vroeg afscheid nemen van Louis Neefs. Op kerstdag kwam hij samen met echtgenote Liliane om het leven bij een verkeersongeval. 

Günther Neefs raakte zelf zwaargewond bij het ongeval. In 'Liefde Voor Muziek' vertelt Günther in een openhartig gesprek met Stef Bos over het ongeluk dat hem zijn beide ouders kostte. 

Günther vertelt dat hij na het ongeval "uitgeschreeuwd" was. "Daarna, als er iemand stierf, had ik het veel moeilijker om mijn gevoelens daarvoor te tonen. Ik was blijkbaar al mijn tranen al kwijt. Dat klinkt heel raar", vertelt Günther.

"Wat veel mensen niet weten, is dat mijn moeder toen ook overleden is. Iedereen sprak me aan over het ongeval omdat mijn vader een 'vedette' was. Mensen wouden weten wat er gebeurd was, terwijl er nooit werd gevraagd naar mijn mama."

"Maar voor mij was mijn mama even belangrijk als mijn papa. Sinds hun overlijden, ben ik ook nooit meer naar de begraafplaats geweest. Ze zitten in mijn hart en ik weet dat", aldus Günther Neefs in 'Liefde Voor Muziek'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.