VTM

Guga Baúl openhartig: “Operatie heeft me gedwongen opnieuw rustpunt te vinden”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Guga Baúl is momenteel te zien naast Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans en Jonas Van Geel in ‘RIP 2020’ op VTM. Hij vormt een koppel met actrice Tine Embrechts.

Guga is vader van twee zoontjes, Gaston en Maurice, én pluspapa van Oscar en Emilio. “De laatste vijf jaar waren de meest hectische uit mijn leven”, geeft Guga toe in Nina. Hij groeide op als enig kind en belandde ondertussen in een samengesteld gezin van 6 personen.

“Overdag deed ik ‘Tegen De Sterren Op’, ’s avonds trad ik op met mijn eigen show en ’s nachts werd ik wakker geschreeuwd door de kinderen. Ik was gewoon op. Nog altijd voor een stuk, al ben ik dankbaar voor alles.”

Beterschap op komst

Maar er is beterschap op komst voor Guga. “Ik ben onlangs geopereerd aan het tussenschot in mijn neus en daardoor kan ik al een pak beter ademen. Die operatie heeft me gedwongen om opnieuw een rustpunt te vinden.”

Guga wijt zijn gejaagdheid aan het feit dat hij nooit door z’n neus kon ademen. “Ademen is heel belangrijk en ik kon het heel mijn leven alleen door mijn mond”, aldus Guga.