Blind Getrouwd Groot obstakel duikt op voor Brecht en Dziubi na 'Blind Getrouwd'-opnames: "Niet bevorderlijk voor onze relatie"
COS
Groot obstakel duikt op voor Brecht en Dziubi na 'Blind Getrouwd'-opnames: "Niet bevorderlijk voor onze relatie"
Foto: VTM

Voor Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter was 'Blind Getrouwd' een succes. Maandag zeiden de heren opnieuw 'ja' op de plek waar het op 2 juni voor hen begon.

Op 2 juni ontmoetten Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen elkaar aan het altaar. Van aantrekking was er meteen sprake. Dat was een goede basis voor het liefdesavontuur dat volgde.

In het midden van de zomer zaten de opnames er al op. Vier maanden lang moesten Brecht en Dziubi ondergedoken leven. Dat was volgens Dziubi "de zwaarste periode". "We hadden het er echt wel moeilijk mee", geeft hij toe in Story.

"Het was echt een hele klus om onze agenda's op elkaar af te stemmen zonder samen gezien te worden", zegt ook Brecht in het weekblad. "Niets samen kunnen beleven is niet bevorderlijk voor je relatie."

"De avondjes op de sofa voelden aan als een verplichting, dat was onaangenaam. We kijken ernaar uit om ons te tonen aan de buitenwereld", klinkt het vol goede moed bij Brecht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.