Groot nieuws voor Christophe en Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Wij hebben iets te vieren”
COS
Groot nieuws voor Christophe en Nick uit ‘Blind Getrouwd’: “Wij hebben iets te vieren”
Foto: Instagram

Christophe Ramont en Nick Laenen stapten in ‘Blind Getrouwd’ met elkaar in het huwelijksbootje. Hun huwelijk hield geen stand, maar ze zijn nog steeds de beste vrienden.

Ook voor het jongste zoontje van Katja Retsin en Jan Schepens is het bijna zover. Hij zal op 1 september naar het eerste leerjaar gaan. Matisse zal dat sowieso in stijl doen. Zijn mama heeft namelijk net een Back To School-collectie uitgebracht bij kledingketen JBC.

Verder zorgt de overstap van de kleuterklas naar het eerste leerjaar bij Katja voor een dubbel gevoel. “Hij wil echt leren lezen en schrijven”, legt ze uit aan HLN. “Het frustreert hem soms dat zijn oudere zussen dat kunnen en hij niet.” Toch voelde Katja een zeker angst bij Matisse tegen het eind van het vorig schooljaar. Ze had de indruk dat het voor haar hoogsensitieve zoontje plots te snel ging. “Alsof hij liever even op de rem wilde staan”, verklaart mama Katja.

Matisse heeft gelukkig wel een deugddoende vakantie achter de rug waarin hij geen enkele druk zou gevoeld hebben. En daar is Katja Retsin alvast blij om.

Meer nieuws

Meer nieuws

.