Groot nieuws: Bavo en Kayleigh uit 'Huis Gemaakt' maken geslacht van hun baby bekend
LHX
Groot nieuws: Bavo en Kayleigh uit 'Huis Gemaakt' maken geslacht van hun baby bekend
Foto: VTM

Bavo Coenen en Kayleigh Kwanten, alias team Hasselt, maakten in het afgelopen seizoen van 'Huis Gemaakt' erg veel indruk op de kijkers. Toch gingen ze uiteindelijk met lege handen naar huis.

Al tijdens hun deelname aan 'Huis Gemaakt' gaven Bavo en Kayleigh te kennen dat ze klaar waren voor een gezinsuitbreiding. In december kwamen ze met groot nieuws: Kayleigh is zwanger.

"Baby Coenen, augustus 2024", klonk het toen op haar Instagramaccount. Een huis hebben ze dus niet gewonnen, maar toch hebben ze iets om naar uit te kijken.

(Lees verder onder post.)

Het geslacht van het kindje hadden ze nog niet verklapt, maar op zondag organiseerden ze een heuse 'gender reveal'. In het bijzijn van hun familie en vrienden doorprikte Kayleigh een met blauwe confetti gevulde ballon, terwijl Bavo een met blauwe confetti gevulde voetbal stuktrapte.

Het word met andere woorden een jongetje. "Een dikke proficiat met jullie zoontje", reageren hun Instagramvolgers. "Jullie gaan dat supergoed doen samen."

Daarnaast maakt het koppel ook al bekend wie de peter en meter worden. Dat zijn Wannes Coenen en Amber Bos. Het is duidelijk: baby Coenen zal goed omringd zijn!

Meer nieuws

Meer nieuws

.