Gloria Monserez vindt het niet om aan te zien in 'The Voice': "Dat moet anders!"
COS
Gloria Monserez vindt het niet om aan te zien in 'The Voice': "Dat moet anders!"
Foto: VTM

Gloria Monserez zien we vanavond nog één keer in 'The Voice van Vlaanderen'. Ze kwam An Lemmens tijdens de Knockouts en Battles vervangen tijdens haar moederschapsrust.

Gloria Monserez was het als Ketnetwrapper al gewend om te presenteren, maar een grote show als 'The Voice van Vlaanderen' was nieuw voor haar. "Ik ben over het algemeen best wel blij met hoe het gaat, maar je denkt wel altijd: dat moet anders of dat moet beter", zegt ze bij '22 Minuten Stomme Vragen'.

"Ik moet vooral rechter staan", bedenkt Gloria zich in de MNM-podcast. "Ik ben echt de klokkenluider van de Notre Dame daar bij 'The Voice'. Ik sta er altijd met een gebogen rug en dan denk ik: oh my God."

Gloria had daaromtrent ook een berichtje op Facebook gekregen. "Een mevrouw stuurde op 4 november, de eerste keer dat 'The Voice' op tv kwam met mij erin: 'Je kan super presenteren in 'The Voice'. Eén tip: je staat wat gebogen, je wat recht houden. Anders: perfect.'"

"Ik was daar dan over beginnen nadenken. Ook superleuk gebracht. Ze begint met iets positiefs, zegt in het midden wat er moet veranderen en eindigt met iets positiefs. Ik dacht dan: da's eigenlijk wel waar, dus dat moet anders", besluit Gloria Monserez.

Meer nieuws

Meer nieuws

.