Gloria Monserez vervangt An Lemmens in 'The Voice' na bevalling: "Beloof het An plechtig"
COS
Gloria Monserez vervangt An Lemmens in 'The Voice' na bevalling: "Beloof het An plechtig"
Foto: VTM

Haar passage in 'De Slimste Mens Ter Wereld' is niet onopgemerkt gebleven. VTM heeft Gloria Monserez nu gevraagd om An Lemmens, die van haar moederschapsrust geniet, te vervangen in 'The Voice van Vlaanderen'.

Binnenkort zien we Gloria Monserez als nieuwe host tijdens de Knock-Outs en de Battles in 'The Voice van Vlaanderen'. Gloria veroverde de afgelopen jaren heel Vlaanderen met haar gevatte humor, ontwapenende spontaniteit en kamerbrede lach. 

"Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze kans en zeer vereerd dat ik voor even in de voetsporen van An Lemmens mag treden", zegt Gloria. "Ik beloof haar plechtig dat haar 'The Voice-kindje' in goede handen is bij mij."

"Het is allemaal erg spannend en ik kijk er super hard naar uit om samen te werken met ervaren rotten als Koen Wauters en Natalia waar ik ongetwijfeld nog veel van zal kunnen leren", zegt de blondine.

Gloria heeft zelf altijd naar 'The Voice' gekeken en kent het programma dus door en door. "Ik vind het dus super fijn om er nu ook echt deel vanuit te maken. Ik ben benieuwd naar het talent dat ze weer hebben gevist!"

Opvallend is dat 20-jarige Gloria naast Aaron Blommaert (19) zal presenteren. Ze zijn al enkele jaren goed bevriend, maar er zou meer aan de hand zijn. Al maanden wordt gezegd dat Gloria en Aaron een koppel zijn.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.