Gloria Monserez kritisch over presentatiekunsten van Aaron Blommaert: "Moet hij veranderen"
LHX
Gloria Monserez kritisch over presentatiekunsten van Aaron Blommaert: "Moet hij veranderen"
Foto: Instagram@ gloria_monserez

Gloria Monserez en Aaron Blommaert zijn al een hele tijd erg goede vrienden. Momenteel zijn ze allebei te zien in 'The Voice van Vlaanderen'.

Voor zowel Gloria Monserez als Aaron Blommaert is het de eerste keer dat ze 'The Voice van Vlaanderen' presenteren. Gelukkig kennen ze elkaar goed en hebben ze daardoor veel aan elkaar.

Zo schrikken ze er niet van terug om elkaar tips te geven. "We moeten niet vaak samen presenteren, dus we kunnen kijken naar elkaars presentaties. En dan kan je wel zeggen wat goed is of wat je ander zou doen", vertelt Gloria in de podcast '22 minuten stomme vragen'.

"Wat moet Aaron Blommaert veranderen aan zijn presentaties?", vraagt presentator Robin Keyaert haar vervolgens. "Hij moet vooral veranderen dat hij er altijd zo voor strest", is haar antwoord.

"Hij denkt altijd dat hij het niet gaat kunnen en dan doet hij dat echt perfect. En dan zegt hij daarna: 'Ah ja, eigenlijk ging het wel.' Dan denk ik: 'Ja, ik had al vier keer gezegd dat het zeker zou lukken!'"

Ze vindt dus wel degelijk dat hij zijn job erg goed doet. "Ik denk dat ik nog nooit iemand zo professioneel als Aaron heb ontmoet", klinkt het zelfs. "Die bereidt zich zó goed voor. Daar heb ik echt wel veel van geleerd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.