VTM

Giovanni Kemper na ‘The Masked Singer’: “Het is onbegonnen werk”

door: COS
Giovanni Kemper
Afbeelding bron: VTM

Giovanni Kemper was voor ‘The Masked Singer’ vooral bekend van zijn deelnames aan ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Steracteur Sterartiest’ en van zijn rol in ‘Nachtwacht’.

The Masked Singer’ heeft Gio’s leven nu al helemaal op z’n kop gezet. “Het is bizar wat er na de ontmaskering allemaal gebeurd is. Mijn ­social media zijn gewoon ontploft. Ook tieners en twintigers sturen nu berichtjes”, vertelt hij in Dag Allemaal.

“Het zijn er zoveel, dat het onbegonnen werk is om ze allemaal te beantwoorden. Toch wil ik zoveel mogelijk mensen bedanken, dus ik ben al dagen bezig met berichtjes terug te sturen”, zegt Giovanni die enorm geniet van de positieve reacties.

Veilige vijver

“Begrijp me niet verkeerd: werken voor kinderen heb ik nooit frustrerend gevonden. Ik vind hen nog steeds een heel dankbaar publiek en ik ga ‘Nachtwacht’ ook niet opgeven”, benadrukt hij.

“Ik voel me heel veilig in de vijver waarin ik nu zwem, maar het is ook belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en je grenzen te verleggen. Daarom vind ik het wel leuk dat ik me nu ook voor een breder publiek kan bewijzen”, aldus Giovanni.