Ginny uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet pijnlijke bekentenis: 'Op tv moeten vernemen'
COS
Ginny uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet pijnlijke bekentenis: 'Op tv moeten vernemen'
Foto: VTM

Kim zorgde in 'Boer Zkt. Vrouw' voor een (niet zo verrassende) plottwist. Na zijn romantische trip met Ginny besloot hij toch voor Emi te kiezen.

Met Ginny zag hij een toekomst op de boerderij. Of dat dacht Kim toch. Hij kreeg Emi niet uit zijn hoofd en handelde dus naar die gevoelens: na de romantische trip met Ginny ging hij langs bij Emi. Kim en Emi verschenen vervolgens als koppel bij Dina Tersago.

Aan Ginny vertelde Kim een dag na de trip al dat hij het niet voelde bij haar, maar dat hij dat wél bij Emi voelde, dat vertelde hij niet. Ginny moest op televisie vernemen dat Kim voor Emi had gekozen. "En da’s niet leuk, ik had liever gehad dat hij eerlijk tegen mij was geweest", zegt Ginny in Dag Allemaal.

"Dan had ik tenminste geweten waar ik stond. Maar dat is niet gebeurd en dat vind ik erg jammer", zegt ze. Dat Kim tijdens de uitzendingen niets van zich liet horen, vindt Ginny ook jammer. Ze had op z'n minst een berichtje verwacht met de vraag hoe ze zich bij de situatie voelde, maar dat gebeurde niet.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.