Geweldig 'Blind Getrouwd'-nieuws! Elke Voorspoels bevallen van eerste kindje
COS

Elke Voorspoels trouwde in het vierde seizoen van 'Blind Getrouwd' met Tim Beer. Ze bleven getrouwd, maar besloten na het programma toch als vrienden uit elkaar te gaan.

Elke Voorspoels vond na 'Blind Getrouwd' de liefde bij Ben Van den Brandt. In een eerder interview vertelde Elke over haar kinderwens en hoe ze ervan overtuigd was dat er eerder kinderen zouden komen dan een huwelijk.

Eind april deelde het koppel geweldig nieuws: Elke was in verwachting. Ben heeft al een zoontje uit een eerdere relatie. Deze week delen Elke en Ben leuk nieuws: hun dochtertje is geboren. Zij kreeg de naam Mila en kwam al op 10 augustus ter wereld. 

Een heleboel 'Blind Getrouwd'-deelnemers reageren op het fijne nieuws. "Dikke proficiat met dat kleine wonder", schrijft Christophe Ramont. "Wat een schatje! Een heel dikke proficiat! Genieten maar", klinkt het bij Veerle Van den Eynde.

Ook Candice Martens, Jonah Hulselmans, Nick Laenen en Nuria Gilizintinova lieten een lieve reactie achter voor het gezinnetje. Gefeliciteerd, Elke en Ben!

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CThWq9ZIZHX/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.