The Masked Singer Gert Verhulst binnenkort in 'The Masked Singer'? Deze verrassende boodschap heeft hij voor programmamakers
COS
Gert Verhulst binnenkort in 'The Masked Singer'? Deze verrassende boodschap heeft hij voor programmamakers
Foto: GoPlay

Gert Verhulst verraste door in 2021 samen met zoon Viktor Verhulst deel te nemen aan 'The Masked Singer' in Nederland. Ze kropen er in het pak van de papegaaien.

De papegaaienpakken van Gert Verhulst en Viktor Verhulst kwamen uit Frankrijk. Daar werden ze gedragen door de bekende tweeling Igor and Grichka Bogdanoff. "De pakken hier zijn veel mooier", benadrukt Gert bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio 2.

"Ze hebben jou toch al gevraagd?", bedenkt Peter Van de Veire zich. "Ik kan daar niets over zeggen, Peter. Ze hebben mij daar nog nooit voor gevraagd." Peter gelooft er niks van. "Echt waar. Je vraagt het, ik antwoord eerlijk. Maar ik zou het ook nooit doen", zegt Gert.

Peter reageert verbaasd. "Zijt ge zot?", zegt Gert. "Zo'n beetje wekenlang zitten zweten in zo'n zweetpak. Ik moet er niet aan denken." Maar in Nederland deed hij toch wél mee? "Dat was één aflevering, dat was een special. Als ze me bellen voor een special, dan ben ik er", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.