Blind Getrouwd Gênant moment voor Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd': "Ik werd knalrood"
COS
Gênant moment voor Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd': "Ik werd knalrood"
Foto: VTM

Florence Vandoorne en Jiri Punt hebben op 2 december al iets te vieren. Op die dag zijn de 'Blind Getrouwd'-deelnemers al een half jaar getrouwd.

Florence Vandoorne en Jiri Punt kenden een trage start, maar mogen zich al bijna zes maanden gelukkig getrouwd noemen. Het was pas toen de camera's uit hun leven verdwenen, dat het koppel zich volledig kon openstellen naar elkaar toe en er langs beide kanten gevoelens kwamen kijken.

Florence en Jiri proberen zoveel mogelijk tijd samen door te brengen, maar hun jobs steken daar soms wel een stokje voor. Florence is spoedverpleegkundige en Jiri werkt bij de federale wegpolitie. "Soms zien we elkaar een paar dagen niet, maar als het echt nodig is, kunnen we een shift wisselen", zegt Florence in Story.

"Als ik met de MUG naar een verkeersongeval moet, loop ik Jiri vroeg of laat toch tegen het lijf. Onlangs stond hij plots in uniform op de spoed met een slachtoffer van een verkeersongeval. Mijn collega's hadden hem direct herkend. Ik werd knalrood, want we mochten toen nog niets verklappen", aldus Florence.

Meer nieuws

Meer nieuws

.