Gemoederen lopen hoog op bij dames van Garry in 'Boer Zkt. Vrouw': "Vanavond ben ik weg"
COS
Gemoederen lopen hoog op bij dames van Garry in 'Boer Zkt. Vrouw': "Vanavond ben ik weg"
Foto: VTM

Geitenboer Garry koos in 'Boer Zkt. Vrouw' voor Barbara, Evelyn en Els. Naar één dame in het bijzonder lijkt hij erg snel toe te groeien.

In de aflevering van zondag 17 april lijkt de sfeer tussen de dames van Garry niet optimaal te evolueren. De 49-jarige Barbara uit Gent en 41-jarige Evelyn uit Eeklo merken dat Garry steeds meer toenadering zoekt tot de 44-jarige Els uit Tessenderlo.

Dat is helemaal voelbaar tijdens het shoppen voor nieuwe kleren voor Garry. De geitenboer lijkt alleen oog te hebben voor Els. "Wat staan wij hier eigenlijk te doen?", vraagt Barbara aan Evelyn. "Niets", reageert ze.

"Echt. Ik heb het gehad, ik heb het gehad. Ik heb het écht gehad", klinkt het bij een misnoegde Barbara. "Ik ga toch een keer een serieus klapke doen. Ik ben vanavond weg, denk ik", merkt de Gentse op.

Evelyn merkt ook dat er bij Barbara gevoelens zijn. "Als je dat dan voor je neus ziet gebeuren, dan kan ik begrijpen dat dat echt wel in het hoofd begint te spelen en dat je zoiets hebt van: voor mij is het nu wel echt genoeg geweest", aldus Evelyn.

'Boer Zkt. Vrouw', zondag 17 april om 19.55 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.