Geld gemoeid bij onverwachte mediatransfer? Aster Nzeyimana reageert zelf
COS
Geld gemoeid bij onverwachte mediatransfer? Aster Nzeyimana reageert zelf
Foto: Photonews

Deze week werd een onverwachte mediatransfer aangekondigd. Aster Nzeyimana ruilt zijn job bij VRT na negen jaar in voor eentje bij VTM.

Onlangs was Aster Nzeyimana nog te zien in het promofilmpje voor de nieuwe look en naam van Eén: VRT 1. Amper tien dagen later kondigt het sportanker zijn vertrek bij de zender aan. Aster trekt naar VTM. Daar zal hij zijn twee passies combineren: voetbal en entertainment.

Dat het hem om het geld te doen is, klonk het meteen na de aankondiging bij criticasters op sociale media. "Ik ben me bewust van die reacties, maar het is echt een inhoudelijke keuze", benadrukt Aster in Het Laatste Nieuws.

"Het is niet zo dat ik met voorstellen naar beide partijen ben geweest. Ik heb een voorstel gekregen, heb dat in beraad genomen, de knoop doorgehakt en het nieuws aan mijn bazen bij VRT verteld." De reactie was "supersportief".

"Mensen denken dat met zo'n dingen altijd veel drama gepaard gaat, maar alles is binnen de lijntjes gebeurd. Daarom zit hier zo'n gelukkige mens, ik kan met een oprecht gemoed de Reyerslaan verlaten", aldus Aster Nzeyimana.

Meer nieuws

Meer nieuws

.