Belgium's Got Talent Geen Niels Destadsbader en Stan Van Samang meer in ‘Belgium’s Got Talent’: Verrassende namen vervangen hen
PMN
Geen Niels Destadsbader en Stan Van Samang meer in ‘Belgium’s Got Talent’: Verrassende namen vervangen hen
Foto: Photonews

In het najaar komt er een nieuw seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ aan. De opnames van het nieuwe seizoen zijn net gestart.

Er komt, op An Lemmens na, een volledig nieuwe jury aan. Dat betekent dus dat er afscheid genomen wordt van Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader.

VTM kondigt Bart Peeters aan als nieuw jurylid. “Ik werk al een leven lang samen met heel veel mensen in allerlei combinaties en in allerlei disciplines. Allen blinken ze uit in hun vakgebied, dus het zou best wel eens kunnen dat ik talent kan herkennen”, reageert Bart.

Een ander nieuw gezicht in de jury is Ruth Beeckmans. “Ik kijk uit naar welke talenten mensen bij zichzelf ontdekt hebben tijdens de lange coronapauze en vind het een eer dat ik ze voor het eerst te zien ga krijgen als jurylid. Ik stap met een open blik in dit avontuur en ik laat het allemaal op mij afkomen.”

De meeste verrassende nieuwkomer is Davy Parmentier. Hij is creatief directeur bij VTM en nu dus ook jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’. “k ben enorm blij om aan dit avontuur te mogen meewerken”, legt Davy uit.

“De mooiste momenten aan televisiemaken zijn de momenten waarop je nieuwe talenten ontdekt. Dat kon ik de voorbije 10 jaar ervaren als creatief directeur, achter de schermen. Dat nu ook op het scherm doen, vanop de eerste rij, voelt heel spannend. Ik heb in al die jaren veel talent zien passeren. De lat ligt dus bijzonder hoog.”

Wie ook nog op post blijven zijn Koen Wauters en Laura Tesoro. Zij blijven het programma presenteren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.