Boer Zkt. Vrouw 'Geen goede zet van VTM om deze beslissing over 'Boer Zkt. Vrouw' te nemen'
COS
'Geen goede zet van VTM om deze beslissing over 'Boer Zkt. Vrouw' te nemen'
Foto: VTM

In 'Boer Zkt. Vrouw' komen we steeds dichter bij een nieuw beslissingsmoment. Met wie willen Garry, Elien, Kim, William en Cyriel verder?

We leerden de boeren en boerin de afgelopen weken steeds beter kennen. Aan onze lezers vroegen we wie de sympathiekste boer(in) uit het gezelschap is. Er is één naam die vooral opduikt: Kim Biets, de aardappelboer uit Gingelom. "Een knappe en sympathieke gast", klinkt het bij een kijker.

Anderzijds merken we ook dat de interesse in het programma bij veel (voormalige) kijkers is afgenomen. Een "vleeskeuring" noemt iemand het programma. "Kijk er niet meer naar, zo'n afgezaagd programma", lezen we nog. "Ze zouden beter met deze zever stoppen", stelt iemand voor.

Aan de kijkcijfers van het nieuwe seizoen zien we inderdaad dat er minder interesse is dan er bij het vorige seizoen nog was. 'Boer Zkt. Vrouw - Home Sweet Home' kon volgens TV Visie bijvoorbeeld op maandag 28 september 590.844 kijkers boeien.

De aflevering van 'Boer Zkt. Vrouw - Blind Verliefd' van afgelopen zondag moest het met 'maar' 436.539 live kijkers stellen. Het programma moet nu, op zondag, natuurlijk wel opboksen tegen kleppers als 'De Mol' en 'Reizen Waes'. Misschien toch niet zo'n goede zet van VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.