Boer Zkt. Vrouw Geen goed teken na turbulent ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen: “Gaandeweg haar in de boter gekomen”
WVDS
Geen goed teken na turbulent ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen: “Gaandeweg haar in de boter gekomen”
Foto: VTM

‘Boer zkt Vrouw’ loopt weer op z’n einde. Het vijftiende seizoen van het VTM-programma is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Er werd de kijker meer drama dan ooit beloofd en dat hebben ze gekregen. 

Ook de preview die de kijker al te zien kreeg over de laatste aflevering voorspelt nog meer drama en emoties. Zes maanden na de opnames van ‘Boer zkt Vrouw’ nodigt Dina Tersago de boeren en deelnemers uit voor een reünie. 

“Vorig jaar was die reünie een aangename verrassing. Drie van de vijf koppels waren nog steeds samen. Dat lijkt dit seizoen niet echt een realistisch resultaat”, merkt onze showbizzwatcher gevat op. Vooral voor Stef, Kevin en Cathy ziet het er volgens onze experte niet zo goed uit. 

“Stef zien we in de preview in tranen. Kevin zien we dan weer tijdens een verhit gesprek met Jana. Over dat laatste koppel heeft onze showbizzwatcher maar weinig hoop op een goede afloop: “Het lijkt erop dat Jana en Kevin na hun nogal turbulente trip in Gouda toch contact hielden, maar dat er gaandeweg een haar in de boter is komen te zitten.”

Zoals onze showbizzwatcher het verhaal van Cathy verder nog schetst in de video hieronder, lijkt het erop dat we nog heel wat drama mogen verwachten. Maar misschien hebben sommige boeren wel nog een verrassing in petto.

Meer nieuws

Meer nieuws

.