Geen goed nieuws voor Julie Vermeire na 'De Vermeires'
COS
Geen goed nieuws voor Julie Vermeire na 'De Vermeires'
Foto: VTM

VTM kwam eerder dit voorjaar met een antwoord op 'Château Planckaert' en 'De Verhulstjes'. 'De Vermeires' was kijkcijfergewijs niet het succes waarop de zender wellicht had gehoopt.

Hoewel de première van 'De Vermeires' nog veelbelovend leek voor Jacques Vermeire en zijn kinderen konden ze de afleveringen die volgden steeds minder geïnteresseerden lokken. Of er een tweede seizoen zal komen, is nog niet beslist.

Volgens tv-recensent Bram De Brabander was er een groot verschil tussen 'De Vermeires' en andere realityprogramma's. "Bij de Planckaerts volg je een gezin dat uit veel leden bestaat. Dan is de kans groter dat je jezelf in iemand herkent. Ook de Verhulstjes komen authentieker over."

"Bij 'De Vermeires' had je het gevoel dat je naar een marketingproduct zat te kijken", zegt de recensent in TV Familie. "Toch zou 't me niet verbazen als er een tweede seizoen komt, omdat het de zender geen torenhoog budget kost."

Geen vervolg zou wel prestigeschade kunnen betekenen voor de Vermeires. "Misschien dat we Julie dan minder op VTM en meer op VTM GO gaan zien. Dat sluit wellicht beter aan bij de erg jonge doelgroep die Julie vooral aanspreekt", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.