Garry uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet opvallende onthulling over de nieuwe vrouw in zijn leven
COS
Garry uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet opvallende onthulling over de nieuwe vrouw in zijn leven
Foto: VTM

Geitenboer Garry leek de liefde te hebben gevonden in 'Boer Zkt. Vrouw'. Met Els klikte het erg goed, toch bleef de relatie niet duren.

Garry en Els kregen na de opnames van 'Boer Zkt. Vrouw' even een relatie, maar voor Els ging het toch wat te snel. Na enkele maanden zonder contact, zochten Els en Garry elkaar weer op. Na de reünie-aflevering werden ze opnieuw een koppel, maar ook dat was van korte duur.

Garry liet er geen gras over groeien, want sinds kort is er een nieuwe vrouw in zijn leven: Ellen. Maar het is nog heel pril en Garry wil het graag rustig aan doen. Het was niet de bedoeling om er meteen weer in te vliegen, maar hij kon zijn gevoel niet tegenhouden.

De geitenboer kent Ellens ouders al een tijd en Ellen dus ook een beetje, maar hij wist niet dat ze single was. En andersom ook niet, tot 'Boer Zkt. Vrouw'. "Daarna heeft ze berichtjes gestuurd, en van het een kwam het ander", zegt Garry in Dag Allemaal.

"Wij zijn nu al enkele weken samen, en vorige week heb ik haar voorgesteld aan mijn moeder", onthult Garry. Een serieuze stap. Toch blijft Garry voorzichtig. "Ellen kent mijn verhaal wel en begrijpt dat ik tijd nodig heb om mij helemaal open te stellen, maar zij heeft geduld, zegt ze."

Meer nieuws

Meer nieuws

.