Garry nu al smoorverliefd in 'Boer Zkt. Vrouw': "Zij maakt wel iets los in mij"
COS
Garry nu al smoorverliefd in 'Boer Zkt. Vrouw': "Zij maakt wel iets los in mij"
Foto: VTM

Vorige week zagen we boerin Eline, cowboy William en boer Kim hun drie (of vier) favorieten kiezen. Zondag is het aan geitenboer Garry en boer Cyriel.

Boer Garry koos na het kennismakingsmoment acht vrouwen die mochten terugkomen naar zijn boerderij. Met cadeautjes proberen verschillende dames al een streepje voor te krijgen bij Garry.

Barbara viel Garry al op tijdens de oproepaflevering en ze stelde niet teleur bij de eerste echte ontmoeting. Het was echter Els die op de boerderij het hart van Garry heel onverwachts een stuk sneller deed slaan. En dat is ook zondag het geval.

"Als ik eerlijk moet zijn: ik heb er heel hard naar uitgekeken om jou terug te zien", steekt hij meteen van wal bij Els. Dat gevoel is wederzijds. "Ik voel me wel aangetrokken door jou. Vooral omdat je zo open bent en dat zoek ik wel."

Een klik is er zonder twijfel. "Da's nog wat vroeg misschien, maar ik denk wel dat er iets is", bekent Els. "Voor mij is het wel iets meer dan een klik. Die maakt wel iets los in mij", vertrouwt Garry aan de camera's na het gesprek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.