Garry moet het bekennen in 'Boer Zkt. Vrouw': "Toen al gekust met Els"
COS
Garry moet het bekennen in 'Boer Zkt. Vrouw': "Toen al gekust met Els"
Foto: VTM

In de slotaflevering van 'Boer Zkt. Vrouw' op zondag 22 mei brengt Dina Tersago zeven maanden na de opnames de 5 boeren voor het eerst samen. Ook de 5 partners blikken terug op het avontuur en brengen hun kant van het verhaal.

Bij geitenboer Garry liep op de boerderij het een en ander mis. Hij uitte aan het begin van het avontuur zijn gevoelens voor Barbara, maar al snel kwam Els in the picture.

Barbara voelde zich niet meer goed op de boerderij en besloot zelf te vertrekken. In de slotaflevering bekent Garry: "Het was al op het moment dat Barbara eigenlijk wou vertrekken dat ik met Els gekust heb."

"Dan hebben we samen gezegd: dit willen we niet. We willen het wel, maar we willen dat niet op die manier verder doen. We moeten duidelijkheid brengen naar Barbara en Evelyn", herinnert Garry zich.

"Garry had zijn gevoelens naar mij toe geuit. Vooral voor Barbara was dat heel moeilijk, want ze had ook gevoelens voor Garry. Ik vond dat wel heel erg ook natuurlijk. Dat was eigenlijk een heel lieve vrouw, een topvrouw", besluit Els.

Meer nieuws

Meer nieuws

.