Freek Braeckman stelt ons voor aan zijn partner en heeft bijzonder nieuws
COS
Freek Braeckman stelt ons voor aan zijn partner en heeft bijzonder nieuws
Foto: Medialaan

Freek Braeckman presenteert al sinds 2017 het 'VTM Nieuws'. Voordien was hij ook al nieuwsanker bij 'Het Journaal' en presentator van 'Café Corsari'.

Freek Braeckman deelt vandaag een bijzondere foto op Instagram. Het 'VTM Nieuws'-anker stelt ons voor aan zijn partner, Eva De Geyter. "Al bijna 22 jaar berg en dal en berg", schrijft Freek bij het romantische beeld.

"Flink zo", reageert klankman Pascal Braeckman. "Mooi", klinkt het bij VTM-collega Bo Van Spilbeeck. "Fantastisch. Gefeliciteerd en nog heel veel bergjes en dalen. Denk dat overal zo wel is", lezen we nog.

Freek en Eva werden een koppel toen ze samen met vrienden met de fiets op weg waren naar Santiago de Compostella. Enkele jaren later stapten ze in het huwelijksbootje. Ze kregen twee kinderen samen: Max en Mila.

Max en Mila hadden onlangs nog mooie woorden voor hun vader op zijn verjaardag. "Dankjewel om samen eindeloos de wereld te overanalyseren, en alles altijd net iets minder overweldigend te doen voelen. Ik ben blij dat ik je ken", schreef Mila.

https://www.instagram.com/p/CpUYxiitIkt/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.