Frank uit 'B&B Zoekt Lief' verklapt de echte reden van onverwachte exit van 'topfavoriet' Ilse
COS
Frank uit 'B&B Zoekt Lief' verklapt de echte reden van onverwachte exit van 'topfavoriet' Ilse
Foto: VTM

Volgende week komen we te weten welke B&B-uitbaters een partner overhouden aan 'B&B Zoekt Lief'. Dat Frank niet met Ilse zal eindigen werd deze week duidelijk.

Aan het begin van de week riep Frank Ilse apart. Ondanks dat ze wekenlang Franks topfavoriet leek, stuurde de B&B-uitbater haar plots huiswaarts. Volgens de andere vrouwen deed Ilse uitschijnen dat Franks keuze al gemaakt was. 

Er onstonden onderlinge spanningen, die ook Frank alsmaar meer voelde. "In de loop van de opnames ging ook ik mijn mening over Ilse herzien", vertelt de B&B-uitbater aan HLN. "In haar reacties en opmerkingen merkte ik regelmatig jaloezie."

(Lees verder onder de foto.)

Frank, Ilse en Elsje in 'B&B Zoekt Lief'
VTM

"Op den duur leidde dat tot een onaangename sfeer. 'Ik hoop dat er vandaag niets verkeerds gezegd wordt', was de eerste gedachte die door m'n hoofd schoot elke ochtend. Het werd onhoudbaar", legt Frank uit. "Om de sfeer te redden heb ik Ilse daarom naar huis gestuurd."

Uiteindelijk bleek dat voor Frank een goede beslissing. "Nadien is de situatie bedaard. Ik wil wel benadrukken dat Ilse geen slechte vrouw is. Er is geen sprake van ruzie. We hebben vandaag nog steeds een vriendschappelijk contact", aldus Frank.

Meer nieuws

Meer nieuws

.