Frank uit 'B&B Zoekt Lief' schrikt ervan: "Programmamakers hadden me daarvoor gewaarschuwd"
COS
Frank uit 'B&B Zoekt Lief' schrikt ervan: "Programmamakers hadden me daarvoor gewaarschuwd"
Foto: VTM

Frank is een van de deelnemers uit het tweede seizoen van 'B&B Zoekt Lief'. Hij baat de B&B La Forêt de Maronne uit in Frankrijk.

Na een 25-jarige carrière in de petrochemische industrie, botste Frank tijdens een motorrit door de Franse Alpen op gastenverblijf La Forêt de Maronne. Als B&B-uitbater én hobbykok verwent hij er nu al 15 jaar met veel passie zijn gasten.

Frank heeft in Frankrijk alles wat zijn hart begeert. Behalve... een vrouw. Frank is op zoek naar een partner die alles met hem wil delen. Een elegante dame die ook zonder verpinken met hem de bossen intrekt om te kamperen. 

Eind volgende week komen we te weten of Frank een partner overhoudt aan 'B&B Zoekt Lief'. Hij heeft naar eigen zeggen geen seconde spijt gehad van zijn deelname. "Het was een prachtig avontuur en ik vond het enorm boeiend om te ervaren hoe het werkt om een tv-programma te maken", zegt hij aan HLN.

Telefoon uit Andalusië

Dat Frank nog steeds goed in de markt ligt, heeft hem erg verrast. Alle vier de dames gaven aan dat ze hem wel zagen zitten. Als het met een van hen niet wordt, kan Frank ook in zijn berichten duiken. "Ik krijg heel veel reacties, ook van vrouwen", zegt Frank aan Het Laatste Nieuws.

"De programmamakers hadden me daar voor gewaarschuwd: 'Eens je op tv komt, duiken de 'golddiggers' op.' Vrouwen die geïnteresseerd zijn in een B&B of een leven in Frankrijk, maar niet in mij. Gisteren kreeg ik bijvoorbeeld nog telefoon van een dame uit Andalusië. 'Ik vind je een mooi mens', zei ze. Ik heb haar bedankt, maar verder doe ik daar niets mee. 't Is momenteel druk genoeg."

Meer nieuws

Meer nieuws

.