Frank opgeschrikt door onverwachte telefoon in 'B&B Zoekt Lief': "Hoe kan dat nu?"
COS
Frank opgeschrikt door onverwachte telefoon in 'B&B Zoekt Lief': "Hoe kan dat nu?"
Foto: VTM

De tijd begint te dringen in 'B&B Zoekt Lief'. Deze week schakelen de vrijgezellen een versnelling hoger in de ultieme poging hun B&B-uitbater te verleiden.

An Lemmens zorgt deze week voor wat opschudding door nog een lading nieuwe vrijgezellen naar de B&B's te sturen. Bij Frank maakt nieuwe vrijgezel Catharina haar intrede. Haar komst zorgt voor een totale ommekeer in de sfeer.

Wanneer Frank Catharina beter wil leren kennen, wordt hun date plots verstoord door nieuws van het thuisfront. "Ik weet niet wat er thuis aan de hand is momenteel, maar Ilse heeft gebeld. Ze had eerst een berichtje gestuurd", vertelt Frank aan Catharina.

Wat Ilse te zeggen had? "Dat het crisis is", zegt de B&B-uitbater. "Ik hoop dat ze daar niet aan het vechten zijn. Vorige week was dat ook al, maar dan met Christina."

Ik heb me geëngageerd voor dit programma en dan wil ik dat tot het einde doen.

"Hoe kan dat nu, allee?", vraagt Frank zich af. "Je zal blij zijn als je ervan af bent", merkt Catharina op. "Nee, dat niet. Maar niet die stresssituaties. Dat vind ik niet plezant. Ik heb me geëngageerd voor dit programma en dan wil ik dat tot het einde doen."

"Hoe het nu met de andere dames is, weet ik niet, want ik ben er niet bij. Ik vind het ook helemaal niet erg", zegt Catharina na de date voor de camera.

"De sfeer met de andere dames was eigenlijk niet zo fijn. Heel spijtig. We gaan hier als vriendinnen allemaal gezellig... en dan merk je toch dat sommige vrouwen daar heel veel moeite mee hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.