Frances Lefebure wil groot misverstand over zwangerschap rechtzetten
COS
Frances Lefebure wil groot misverstand over zwangerschap rechtzetten
Foto: VTM

Frances Lefebure is zwanger van haar eerste kindje met Boris Van Severen. Frances is al plusmama van Boris' zoontjes Achille en Lucian.

Frances Lefebure en Boris Van Severen konden enkele weken geleden al bekendmaken dat Achille en Lucian een broertje krijgen; Frances is zwanger van een zoontje. Dat ze liever een meisje had gehad, wil Frances rechtzetten.

"Dat verhaal is ontstaan nadat ik op Radio2 had verteltd dat wij in ons hoofd hadden gestoken dat het een meisje ging zijn", vertelt Frances in Dag Allemaal. "Waarom weet ik niet precies. Bepaalde tekens die we fout geïnterpreteerd hadden, zeker?"

Boris en Frances waren er echt van overtuigd. Dat het toch een jongen was, drong eerst niet door. "Dat is een kwartier raar geweest. Ik las dan op het internet artikels als 'Frances in shock na echo', maar dat klopte niet."

Al heel snel voelde Frances dat het helemaal juist was. "Ik voel me een echte jongensmama. Ik merk bij de twee jongen die er al zijn dat mij dat heel goed afgaat. Dus ik ben eigenlijk heel blij", aldus Frances Lefebure.

Meer nieuws

Meer nieuws

.