The Masked Singer 'Foxy Lady uit 'The Masked Singer' ontmaskerd na verdacht verhaal van hoofdverdachte over tip'
COS
'Foxy Lady uit 'The Masked Singer' ontmaskerd na verdacht verhaal van hoofdverdachte over tip'
Foto: VTM

'The Masked Singer' heeft weer iedereen in de ban. Tips worden overal gezocht. Zelfs in andere programma's. Ook onze showbizzwatcher houdt haar ogen en oren goed open.

Vorige week dreigde Foxy Lady bijna 'The Masked Singer' te moeten verlaten. Een exit van Foxy Lady zou een erg verrassende ontmaskering kunnen betekenen, want veel fans zitten nog steeds met de handen in het haar over de identiteit van het vosje.

Danira Boukhriss Terkessidis komt al een van de topverdachten naar voor. Gaan we in tunnelvisie op Danira, dan vallen ons een aantal dingen op bij haar passage in 'De dag van vandaag' op Eén. Allereerst verschijnt Danira in opnieuw in het groen, ook de kleur van Foxy Lady's jurk.

Het is echter het verhaal dat Danira vertelt dat de wenkbrauwen doet fronsen. "Het meest speciale aan mijn dag: ik heb vandaag mijn gsm voor het eerst in drie dagen terug aangezet. Ik was ongewild, ongepland, maar eigenlijk stiekem wel leuk, in een digitale detox beland", zegt ze.

Opvallend: vorige week mochten we in 'The Masked Singer' een kijkje in de kleedkamer van Foxy Lady nemen. Daar lag een boek over '13 geboden voor een digital detox'. Danira vertelt dat ze haar pincode was vergeten en niet thuis was, maar dat ze het stiekem wel leuk vond.

Danira had een zevental berichten gemist. "Mijn beste vriendin dacht dat ik vermist was, omdat ik vierentwintig uur niet geantwoord had. Op WhatsApp was er een vinkje en geen reactie, da's verdacht tegenwoordig", merkt Danira op.

Bart Cannaerts wijst Danira erop dat je je pincode helemaal niet nodig hebt om om wifi te gaan en dus apps als WhatsApp te gebruiken. De pincode is namelijk puur voor de SIM-kaart. "Ik had je moeten bellen, maar ik kon niet bellen", lacht Danira. Toch een verdacht verhaal, vinden wij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.