The Masked Singer Fout van 'The Masked Singer'-productie of een echte tip? Fans zijn er zeker van bij Soaperstar
COS
Fout van 'The Masked Singer'-productie of een echte tip? Fans zijn er zeker van bij Soaperstar
Foto: VTM

We kunnen weer een weekje langer nadenken over de identiteit van de Masked Singers uit de eerste groep. Wie zijn Champignon, Leeuw, Soaperstar, Raaf en Mummie?

Heel wat 'The Masked Singer'-kijkers lijken Soaperstar nu op het spoor. We leerden Soaperstar kennen namelijk kennen met een moedervlekje, maar de afgelopen weken verdween het vlekje plots. Een foutje van de makers of een echte tip?

"Ik blijf me afvragen wat dat is met dat schoonheidsvlekje, soms is die er wel, soms niet", klinkt het op Facebook. Nog iemand opgevallen dat Soaperstar haar moedervlek boven de lip weg was vandaag?", merkt nog iemand op.

"Vroeger werd dat wel vaker gewoon getekend. Dus misschien iemand die fan is van Madonna bijvoorbeeld? Die tekende dat vroeger altijd", stelt iemand voor. "Karen Damen dus...", bedenkt een kijker zich.

Anderen denken dan weer aan Danira Boukhriss Terkessidis. Zij liet haar moedervlek weghalen. Maar wie heeft dat ook gedaan? "Kat Kerkhofs heeft er ook een laten wegdoen. Wel niet boven haar lip, maar op haar voorhoofd." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.